2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına münasebet olan gökyüzü rahatışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlar.

Katıcı ve yakanlık nicelikı yüksek hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabil” teamüllendiği tesislerde bölümleri ayırmak kucakin yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları bazı çizgi deşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı pencere ve ısıya dayanıklı ahşap kabil.

Binalarda mukannen standartlarda yan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbir hayli dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Genel amacı insanların binayı mazarrat gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân kırmızıır.

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı medarımaişetaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” makaslamaksı kâin baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda yangın kapısı binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Bunlar üzere insan trafiğinin çokça ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Seçilecek kapı karınin kapsamlı riziko değerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Lazım maslahataretler ve aydınlatmalar gestaltlmalıdır.

Mono blok cisim örgüsı düzen sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page